وزیر صنعت: خودروسازی را از انحصار خارج می کنیم
وزیر صنعت: خودروسازی را از انحصار خارج می کنیم
 وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم ایجاد تنوع در بازار خودرو اظهار کرد: صنعت خودروسازی را از انحصار خارج می کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم ایجاد تنوع در بازار خودرو اظهار کرد: صنعت خودروسازی را از انحصار خارج می کنیم.

علی رضا رزم حسینی گفت: سیاست‌ وزارت صمت  این است  که خودروسازی را از انحصار خارج کنیم و  تا زمانی که خودرو انحصاری باشد، قیمت‌ها متعادل نمی‌شود.

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا شرکت‌های جدید را در بازار خودرو تقویت کنیم تا اینها بیشتر در بازار فعالیت کنند و کیفیت خودرو نیز مورد توجه خاص خواهد بود.

رزم حسینی ادامه داد: به رغم تحریم های ظالمانه و با خروج برخی برندهای خارجی، لوازم خانگی از کشور کارخانه های لوازم خانگی کشور تقویت شده اند و اکنون کیفیت مناسبی دارند و نیاز کشور را تامین می کنند.

وی یادآوری کرد: آذربایجان شرقی توانمندی لازم را در تولید لوازم خانگی تحت یک برند دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: با توجه به ظرفیت بالای آذربایجان در صنعت خودرو باید توجه بیشتری به این بخش شود، خودروسازی توسعه یابد و وزارت صمت نیز در این خصوص آمادگی دارد.

رزم حسینی به ظرفیت بالای شرکت تراکتورسازی نیز اشاره کرد و گفت: این شرکت می‌تواند صنعت خودروسازی را هم در کنارش ایجاد کند و ایدرو هم می‌تواند در آذربایجان شرقی کمک و مشارکت داشته باشد.

علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت برای انجام سفر کاری ۲ روز در تبریز به سر می برد و بامداد امروز این شهر ررا به مقصد تهران ترک کرد.

منبع: ایرنا